I samarbete med Vandrarhemmet i Vejbystrand erbjuder vi föreläsningar och Walk & Talk för både enskild coaching och team-utveckling.

Föreläsning

Boka en rolig föreläsning för teamet där vi utgår från era olika personlighetstyper. Ni får insikter och verktyg för god kommunikation och samarbete. Under föreläsningen får du insikter om ditt eget och andras beteenden och hur det påverkar er kommunikation och samarbete.
Pris per person 400 kr.

Walk & Talk

Följ med på en vandring i en härlig natur i nordvästra Skåne. Vi vandrar utmed havet från Vejbystrand. Längst vägen förenar vi motion och coachsamtal för din personliga utveckling att ge dig inspiration, utveckling och avkoppling.

Med utgångspunkt från Vejbystrands Vandrarhem erbjuder vi en upplevelse, både för enskild walk and talk med personlig utveckling eller för teamet där vi arbetar med teamutveckling.

 • 3 km promenadslinga
  I naturen runt vandrarhemmet har vi en 3 km lång promenadslinga i lätt terräng utmed havet.
  Du blir guidad längs vägen och får tillfälle att diskutera idéer och funderingar med vår energi och ledarskapscoach. Turen tar ca två timmar
  Pris: 1500 kr/person
 • Naturvandring 6 km
  Följ med på en promenad längst havet runt Vejbystrand. Längs vägen bjuds vi på en utsikt över det skånska landskapet. På turen guidas du av vår energi och ledarskapscoach, som hjälper dig med tips och verktyg för att du ska kunna bygga din handlingsplan för att nå dina personliga mål. Tid: 4 h
  Pris: 2000/person